Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské teploměry
- Funguje výborně, dobře se s ním pracuje,na pánvi i v troubě. Drát dostatečně dlouhý. Myslím, že ukazuje přesně. Nevím,jak jsme bez něho mohli doteď připravovat maso! Nyní je s teploměrem hotové tak akorát!
Maximální spokojenost
+po prvním vyzkoušení dobrý
- funguje jak ma
- kratky vodic k čidlu svetla
Malý ,dobře fungující. Špatné je, že byly dodány s vybitými bateriemi.
Je nejlepší ze všech
Klasický venkovní teploměr.
Jednoduchá funkce, dobře se jeho pomocí kontroluje a nastavuje teplota v troubě.
malý lehký i relativně přesný, ale na dešti se může zamlžovat, tedy nenechat na něj pršet
nutný doplněk pro vaření šunky
Funguje, apka nic moc, ale použitelná.
Asi hodinu před použitím nutno připojit na nabíječku. To, že jste teploměr uložili nabitý, nic neznamená.
Reakce značky TESLA
děkujeme za Vaši recenzi našeho produktu TESLA Cook BBQ100, bezdrátové teplotní sondy.
Doporučujeme před každým použitím nechat sondu nabíjet po dobu 20 minut. Toto zajišťuje, že bude sondu možné používat několik hodin bez nutnosti dalšího dobíjení. Je důležité si uvědomit, že i když je teploměr uložen nabitý, baterie může postupem času ztrácet kapacitu.
Pokud máte konkrétní připomínky nebo návrhy na vylepšení aplikace, prosím, sdělte nám je. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám v neustálém zlepšování našich produktů a služeb.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Teploměr byl dodán bez návodu v ČJ. Teprve po urgenci byl český návod zaslán mailem !
Super.
- Děkuji, tento teplomĕr je nej,nej, s nejdelším čidlem na trhu.
APT Teploměr do grilu nebo udírny 0-250°C, AG254D
Přidáno: 31. prosince 2023
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v Priceorcan
- Výhoda 250 stupňů Celsia možné udit i grilování
- Spokojenost funguje jak má
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.