Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku).
Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.
Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr.
Cukroměr vložíme do měřené tekutiny tak, aby se volně pohyboval.
Po zklidnění vidíme naměřenou hodnotu na stupnici cukroměru v místě hladiny měřené tekutiny.
Po skončení měření opláchneme cukroměr čistou vodou. 1dílek = 0,01%
Doporučujeme koupit i odměrný válec, do kterého můžete nalít tekutinu, kterou budete měřit.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.